Részletes információk és még több tanulási lehetőség a www.fotostanfolyam.com oldalon. 
Érdekel a fotózás? Vagy már bele is vágtál?
Szeretnél a saját tempódban fejlődni? Szeretnéd feltenni a téged foglalkoztató kérdéseket? Szeretnél a saját igényeidnek megfelelő témákkal foglalkozni?
Az egyénre szabott oktatás célja, hogy céljaidhoz, jelenlegi tudásodhoz és az igényeidhez mérten kialakított tanmenet alapján, személyes konzultációk során fejlesszük a fotótechnikai tudásod. Az egyéni igények alapján összeállított ismeretanyag és specifikus tematika gyorsabb és magabiztosabb haladást biztosít. A cél nem más, mint hogy átsegítselek a fotózás terén számodra legszükségesebb pontokon: legyen az például nagyobb kontroll a fotózásban, az utómunka vagy vakuhasználat kérdésköre. De segítek a helyes munkafolyamat kialakításában is. (Kalibrált munkakörnyezet, megfelelő szoftver és fényképező beállítások, stb.)
Egy napos mentorálás. (8x45 perc)
A képzés ára 160 EUR
2 napos (2x8x45 perc)
A képzés ára 270 EUR
3 napos (3x8x45perc)
A képzés ára 370 EUR
Hozd magaddal a saját gépedet, de ha még gépvásárlás előtt állsz, segítek dönteni, kipróbálhatsz nálam néhány variációt.
Ezen felül lehetőség van teljesen személyre szabott képzés-konstrukcióra is.
Mivel többen is mondtátok, hogy hoznátok barátot, rokont aki szintén szeretne tanulni, így készültek kedvezményes csomagok. 
2 fő esetén a normál ár +50%
3-4 fő esetén a normál ár + 75%
A képzés helye Tata és Budapest.
Lehetőség van más helyszínre is, de ez mindig egyedi megbeszélés tárgyát képezi.
Időpontfoglalás, érdeklődés az alábbi gombra kattintva:

Back to Top