Akciós csomagok:
Kezdő fotós tanfolyam. 3 óra - 15.000 Ft.
Fényképező választás / felszerelés összeállítás: 1 óra - 5.000 Ft.​​​​​​​
Segíteni fotósoknak, hogy fejlődjenek, megtalálják a kreatív énjüket, mindig is fontos volt számomra. Mióta fotózással foglalkozom, szükségesnek éreztem a tudás megosztását.
Az online mentoráláson visszajelzést adok a munkádról, javaslatokatat teszek, hogy miként fejlődhetsz, hogyan léphetsz a következő szintre. Ha most kezdenél a fotózásba, lehetőség van a megfelelő felszerelés összeállítására, Így a vásárláskor már pénzt spórolhatsz a helyes eszközök kiválasztásával.
Megtalálhatjuk közösen, hogy miben teljesedhet ki a kreativitásod, csiszolhatunk a Lightroom technikádon, vagy akár arról is beszélhetünk, hogy a hobbiból miként lesz üzlet.
Az online mentorálás lehet Skype-on, Google Hangouts-on, FaceTime-on.
A mentorálás három részre osztható, aminek része egy Q/A (kérdezz/felelek) szekció is, amiben kérdezhetsz bármint: marketing, árazás, ügyfélkapcsolat, weboldal, közösségi média, világítás, üzleti dolgok, amit szeretnél.
Hogy megy:
Előzetes megbeszélés. Kb. 30 perc. Itt megtervezzük, hogy mire van szükséged, milyen témák a legfontosabbak számodra.
Mentorálás. Kb. 90 perc. Részletesen átbeszéljük amire szükséged van, beállítjuk a fényképezőt, számítógépet, stb.
Áttekintés: kb. 60 perc. Ebben átnézzük a mentoráláson feljött témákat, hogy minden biztosan megragadjon, valamint megkezdjük a Q/A részt.
E-mail támogatás 2 hétig a mentorálás után.
Ár: 19900 Ft. 
Fizetés PayPal-on vagy Banki átutalással.
Back to Top